Considero d.o.o. · Pavla Radića 5, 43000 Bjelovar · +385(0)99 2667 000 · studio@considero.hr
 

Hrvoje Komljenović @ Web Strategija 3

Get the Flash Player to see this player.

Web::Strategija 3 - SEO je oko nas!
Zagreb, 6.11.2008., Hypo EXPO XXI centar

www.webstrategija.com

SEO - besplatno oglašavanje na internetu

Kakve su vaše web stranice? Jesu li korisne i u kojoj mjeri? Koji je zapravo cilj web stranica? Što su web pretraživači i kako rade? Što je dobro optimizirana web stranica i što znači dobra pozicija u rezultatima pretraživanja?

Izlaganje daje odgovore na ova i slična pitanja, osnovni pregled te uvod u SEO (eng. Search Engine Optimization) i SEM (eng. Search Engine Marketing).

Informacijsko doba u pravom smislu tek dolazi. Razvoj interneta i drugih mreža doveo je do promjena u načinu komunikacije, obavljanju svakodnevnih poslovnih zadataka, kao i promjena u načinu oglašavanja i prodaje proizvoda i usluga. Sve veća dostupnost računala i interneta najširem krugu ljudi dovodi do povećanja potražnje za internetskim sadržajem i informacijama s jedne strane te sve veće produkcije web sadržaja s druge strane. Internetski pretraživači, kao svjetionici na moru, usmjeravaju surfera u smjeru željene informacije, odnosno web sadržaja.

Kako će netko između milijarda web stranica na internetu pronaći baš vaše stranice? Što je ciljano oglašavanje i koje su prednosti weba u odnosu na druge oblike oglašavanja? Kako iskoristiti skrivene potencijale vlastitih web stranica i osigurati besplatno oglašavanje na internetu te povećanje prodaje i prihoda uz minimalne troškove?

Razmišljanje o ovim pitanjima i uvodna analiza navika korisnika interneta, web standarda i internetskih pretraživača odgovorit će nam na to što je SEO, čemu služi i zašto se isplati.

Copyright © Considero 2005 - 2019