Considero d.o.o. · Pavla Radića 5, 43000 Bjelovar · +385(0)99 2667 000 · studio@considero.hr
 

Novosti

'Internet marketing'

Internet marketing, Edukacija

29. 10. 2009.

Dakle, u pripremi je šesta društvena Web::Strategija - marketing konferencija. Očekujte na Web::Strategiji (@twitter) jedinstvenu edukaciju u regiji o internetskom marketingu kroz društvene medije, druženje (networking, pronađite poslovne partnere, zabavna igra), panel raspravu, dodjelu Zlatne nagrade Web::Strategije, te kao i uvijek nešto novo - zabavne društvene igre, društvenu marketing radionicu (skraćeno "DruMaRa") od Web::Edukacije i Web::Party (@twitter) za sve članove društvenih medija! Za prijavu na konferenciju kliknite ovdje.

U pripremi je šesta društvena Web::Strategija - marketing konferencija. Očekujte na Web::Strategiji (@twitter) jedinstvenu edukaciju u regiji o internetskom marketingu kroz društvene medije, druženje (networking, pronađite poslovne partnere, zabavna ......

Internet marketing, Oglašavanje

29. 01. 2009.

Oglašavanje na internetu povoljno je i izuzetno efikasno sredstvo promidžbe Vaših proizvoda i usluga. Uz mogućnost jednostavne kontrole troškova, internetske reklamne kampanje vrlo su efikasne zbog svojih temeljnih značajki, a to su ciljano oglašavanje i detaljne povratne informacije.

Poslovni telefonski imenik (Telefonski-imenik.biz) mjesečno posjeti više od 65 000 jedinstvenih posjetitelja, koji pogledaju između 250 000 i 300 000 stranica portala.
Oglašavanje na Telefonskom imeniku osigurat će vam ciljanu publiku iz poslovnog svijeta. Iskoristite potencijale internetskog marketinga!

Više detalja kao i cijene oglašavanja možete pronaći na stranicama poslovnog telefonskog imenika.

Oglašavanje na internetu povoljno je i izuzetno efikasno sredstvo promidžbe Vaših proizvoda i usluga. Uz mogućnost jednostavne kontrole troškova, internetske reklamne kampanje vrlo su efikasne zbog svojih temeljnih značajki, a to su ciljano oglašavan......
Copyright © Considero 2005 - 2019