Considero d.o.o. · Pavla Radića 5, 43000 Bjelovar · +385(0)99 2667 000 · studio@considero.hr
 

Bojan Rogulja ExpertRating certificate HTML 4.01

Bojan Rogulja

bojan.rogulja@considero.hr
Programer

Prvi susret sa računalom je imao osamdesetih kada se upoznao s mikororačunalom ORAO kao šestogodišnji dječak. Nakon toga je u devedesetima vidio razvoj tehnologija prema računalima Schneidder 6128,  Commodore 64 i konačno prema IBM/PC kompatibilnim računalima.

Tek početkom novog milenijuma, nakon završene Medicinske škole Bjelovar, prvi put u životu si je priuštio PC 486 DX. To je bio početak prvih pravih koraka programiranja i servisiranja hardverskih komponenti računala.
Nakon brojnih literatura i sati vježbanja savladao je Macromedia FLASH MX, administraciju operativnih sustava, .NET tehnologiju, SQL i još poneku tehnologiju.

Stručno usavršavanje nastavio je kroz certificiranje za programera na području poslovno orijentiranih aplikacija u školi za informatiku IVORA, radom u osnovnim školama kao učitelj informatike te ponekim predavanjima o Adobe (Macromedia) Flash koje je vršio za Udrugu informatičara Bjelovarsko-bilogorske županije (UIBBZ).

Stručnjak je za servise i održavanja hardvera i softvera računala, Adobe (Macromedia) Flash, VB.NET, MS SQL, (X)HTML, CSS, programiranja CNC strojeva te razna savjetovanja u problematici informatike.

U tvrtki Considero d.o.o. radi od sredine 2009. godine, a svoje slobodno vrijeme provodi s obitelji, u krugu prijatelja ili baveći se nekim od hobija.

Stručni certifikati:

  • VB.NET i MS SQL programer poslovnih aplikacija
  • ExpertRating Global certifications HTML 4.01

Kompetencije:

  • Rješenja za učenje / Learning Solutions
  • Administracija operativnih sustava MicroSoft Windows
  • Postavke DNN CMS sustava
  • Razvoj dinamičkih web stranica / Dynamic Web page development
Copyright © Considero 2005 - 2019