Considero d.o.o. · Pavla Radića 5, 43000 Bjelovar · +385(0)99 2667 000 · studio@considero.hr
 

Kontaktirajte nas

Postanimo partneri!

Vi ste studio za web dizajn, marketinška agencija, programerska tvrtka ili ste jednostavno dobri prodavači?

Considero razvija mrežu poslovnih partnera i suradnika s ciljem pružanja što kvalitetnije i konkurentnije usluge krajnjim korisnicima. Zajedničkim nastupom na tržištu povećavamo izglede/prilike za uspjeh svih uključenih strana.

Činjenicu da smo već neko vrijeme na globalnom svjetskom tržištu prihvatili smo i u njoj prepoznali priliku u obliku zajedničkog nastupa na projektima unutar i izvan granica Republike Hrvatske.
Dosadašnja suradnja s partnerima u zemlji i inozemstvu dokaz je uspješnosti ovog modela suradnje.

Što nudimo?

Considero je tvrtka specijalizirana za razvoj, implementaciju i održavanje informacijskih sustava s naglaskom na poslovne infromacijske sustave i baze podataka kao npr. CMS, ERP, CRM i sl. Uz navedeno, tu su i konzultantske usluge te usluge projektiranja informacijskih sustava.

Bavite se dizajnom i izradom web stranica, želite zadržati i povećati broj klijenata, ponuditi im najkvalitetniju uslugu upravljanja web sadržajem, a da pri tome ne morate zapošljavati nove programere i sistemske administratore, ulagati vrijeme i novac u razvoj vlastitih rješenja? 
Razmotrite našu ponudu ProtonCMS sustava za upravljanje web sadržajem i ProtonCMS Hostinga.
Izborom ProtonCMS sustava Vaši klijenti dobivaju kvalitetan i fleksibilan web sadržaj po vrlo pristupačnoj cijeni, a Vi ste u mogućnosti postojećim i potencijalnim klijentima ponuditi gotovo neograničene mogućnosti na webu. Cijene ProtonCMS Hostinga na razini su cijena klasičnog web hostinga. Nastavite izrađivati i upravljati web sadržaj svojih klijenata, ponudite im više od 60 raznovrsnih modula (HTML, galerije fotografija, video, audio, Flash, forum, blog, vijesti, oglasnici, ankete, višejezični sadržaj,...) i pri tome ne morate razmišljati o programiranju, bazama podataka i serverima.

Radite na projektima gdje su potrebni kvalitetni i certificirani stručnjaci s područja informacijskih tehnologija (konzultanti, projektanti, programeri, administratori baza podataka, sistemski administratori)? Rado ćemo preuzeti dijelove Vaših projekata po sistemu outsourcinga. Ujedno smo zainteresirani za ovaj oblik suradnje i na našim projektima.

Zašto se to svima isplati?

Na globaliziranom tržištu, uz prisutnost velikih multinacionalnih kompanija, pojednicu je sve teže izboriti "svoje mjesto pod suncem". Međusobnom dugoročnom suradnjom možemo se usko specijalizirati za određena područja djelovanja, podijeliti i smanjiti rizike i troškove poslovanja, zadržati fleksibilnost sustava i povećati vlastitu učinkovitost i iskorištenost potencijala, a samim time pridonijeti i razvoju svih uključenih subjekata.

Copyright © Considero 2005 - 2019