Considero d.o.o. · Pavla Radića 5, 43000 Bjelovar · +385(0)99 2667 000 · studio@considero.hr
 

Rubrike

Za prijavu na newsletter molimo upišite ime i e-mail adresu i kliknite "Spremi".

Considero jamči zaštitu Vaših osobnih podataka. Osobni podaci neće se koristiti u druge svrhe i davati trećim osobama.

Ime
Prezime
E-mail
Spremi Odustani

Considero

Newsletter

Internet marketing

Pošalji na:  MySpace del.icio.us E-mail

7 razloga za poslovni web portal

Objavljeno 08. 03. 2007.  2 komentara
1.gif

Put do klijenta u vrijeme globalnog tržišta, velike konkurencije i ekplozivnog razvoja informacijske i komunikacijske tehnologije postao je najveći izazov svake tvrtke. Vlastiti web portal osigurat će Vam komunikaciju s ciljanim skupinama, izlazak na novo tržište, učinit će Vašu tvrku dostupnijom sadašnjim i potencijalnim korisnicima. Omogućite im da Vas upoznaju!

2.gif

Smanjite troškove poslovanja i osigurajte brz povrat investicije (ROI) implementacijom vlastitoga web portala. Troškovi uvođenja i održavanja web portala daleko su manji od bilo kojeg klasičnoga načina oglašavanja i komunikacije s tržištem. Povežite televizijske, radijske, novinske i ostale medijske kampanje sa sadržajem web portala i povećajte korisnost kampanje!

3.gif

Stvorite online zajednicu korisnika – proširite svoje tržište. Upravljajte odnosima s korisnicima i poslovnim partnerima na brz, jeftin i fleksibilan način. Pružite im pravu informaciju u pravo vrijeme. Omogućite im da o Vašim proizvodima i uslugama saznaju sve što ih zanima u trenutku kada ih zanima. Kanalizirajte informacije prema ciljanim skupinama, povežite se s partnerima i povećajte učinak informiranja. Učinite poslovnu informaciju dostupnom!

4.gif

Prikupljajte povratne informacije (feedback) od svojih korisnika i poslovnih partnera. „Slušajte“ tržište, reagirajte na vrijeme i ponudite još bolje proizvode i usluge. Omogućite im da sudjeluju u vašim poslovnim procesima. Korisnici će to prepoznati i nagradit će Vas vjernošću.

5.gif

Budite dostupni 24 sata dnevno. Pružanjem informacija i usluga putem vlastitoga web portala omogućit ćete korisnicima i poslovnim partnerima u zemlji i inozemstvu brzu, pouzdanu i jeftinu interakciju s Vašom tvrtkom 24 sata dnevno. Katalog proizvoda i usluga, web trgovina (web shop), korisnička podrška (help desk), online narudžbe, upravljanje dokumentima (document management), blog, forum, anketa, galerija fotografija i newsletter samo su neki od najčešće korištenih modula namijenjenih interakciji s tržištem.

6.gif

Organizirajte vlastito poslovanje povezivanjem javnog (front end) portala, intranet portala za djelatnike te postojećih poslovnih aplikacija i baza podataka (back office). Učinite interne poslovne procese transparentnima, olakšajte komunikaciju djelatnicima, smanjite mogućnost pogreške i malverzacije. Sustavom se upravlja pomoću informacija. Osigurajte vlastitom menadžmentu relevantne informacije o poslovanju tvrtke na pravom mjestu i u pravo vrijeme!

7.gif

Razlikujte se od konkurencije i budite korak ispred primjenom najnovijih informacijskih i komunikacijskih tehnologija, usmjeravanjem informacija prema ciljanim skupinama, brzinom reakcije na tržišne promjene, načinom odnosa s korisnicima i partnerima te kvalitetom i dostupnošću usluga. Implementacija web portala tvrtke, za razliku od klasičnih (uglavnom statičnih) web stranica, omogućit će Vam sve navedeno pa i puno više od toga. Pokažite svoje prednosti!

Ocijeni članak

Komentari

Poslovice, 1. studenog 2010. u 13:42
Najbrzi put do klijenta sigurno, a da ne govorimo povratnim informacijama..
Poslovice, 1. studenog 2010. u 13:42
Najbrzi put do klijenta sigurno, a da ne govorimo povratnim informacijama..

Komentiraj članak

Ime i prezime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Web adresa

Enter the code shown above:

Želite primati Considero Newsletter e-mailom?

Za prijavu na newsletter molimo upišite ime, prezime, e-mail adresu i kliknite "Spremi".

Ime
Prezime
E-mail
Spremi Odustani
Copyright © Considero 2005 - 2019