Considero d.o.o. · Pavla Radića 5, 43000 Bjelovar · +385(0)99 2667 000 · studio@considero.hr
 

Web portali i aplikacije

CMS web stranice

CMS web stranice

Web stranice za tvrtke, obrte, udruge i slične organizacije koje žele kvalitetnu prezentaciju na internetu.

 
 

News portalNews portal

News portal ili online novine, uz još uvijek prisutna tiskana izdanja, postale su neizostavni dio ponude svake medijske kuće.
Novinske kuće, radio i televizijske postaje nude svojoj publici vijesti, audio i video sadržaj, razne servisne informacije, oglašavanje i druge usluge putem internet portala specijaliziranih za ovakvu vrstu sadržaja.

Portal za nekretninePortal za nekretnine

Namijenjen je tvrtkama i pojedincima koji se bave trgovinom, kupnjom i prodajom nekretnina. Portal za nekretnine agencijama omogućuje jednostavno i pravovremeno uređivanje podataka o ponudi nekretnina, praćenje aktivnosti svojih zaposlenika i terenskih agenata te uvid u potražnju putem interneta. 

 

Portal za vozilaPortal za vozila

Kao i kod nekretnina, ponuda i potražnja rabljenih vozila uglavnom se oglašava putem interneta. Specijalizirani portal za vozila omogućuje posrednicima uređivanje online kataloga ponude, a zainteresiranim kupcima jednostavno i brzo pretraživanje i pronalaženje željenog vozila prema vlastitim kriterijima.

 

Internet oglasnikInternet oglasnik

Neki od čestih i popularnih oblika web portala su internet oglasnici, razni web direktoriji i imenici. Ova vrsta portala omogućuje širokom krugu korisnika interneta oglašavanje i pretraživanje tzv. malih oglasa, sortiranih u kategorije po vrstama, regijama, oznakama (tagovima), datumu objave oglasa i drugim kriterijima.

 

Video portalVideo portal

Razvojem mrežne infrastrukture i dostupnosti interneta sve širem krugu korisnika, svoje mjesto pri vrhu ljestvice popularnosti zauzeli su i video portali.
Omogućuju jednostavan prijenos i pregled najrazličitijih vrsta video sadržaja putem interneta.

 

Društveni portalDruštveni portal

Društveno umrežavanje (social networking) postalo je neizostavan način komunikacije na internetu, bilo da se radi o građanima i privatnim kontaktima ili tvrtkama i organizacijama odnosno stvaranju poslovnih veza. Društveni portal je namijenjen kreiranju vlastitog korisničkog profila, biografije, galerije fotografije i sl. te pronalaženju, umrežavanju i razmjeni podataka s drugim korisnicima interneta.

Copyright © Considero 2005 - 2019