Considero d.o.o. · Pavla Radića 5, 43000 Bjelovar · +385(0)99 2667 000 · studio@considero.hr
 

CMS web stranice

Izrada web stranica na CMS platformi

 Izrada web stranica na CMS platformi omogućuje vam jednostavno i brzo upravljanje web sadržajem, online uređivanje sadržaja vaših web stranica, registraciju korisnika, postavljanje teksta, slika te video i audio sadržaja.

CMS web stranice su najbrži i najjednostavniji put za vaše uspješno online poslovanje. Prezentirajte svoje proizvode i usluge putem interneta, privucite nove korisnike pružajući im relevantne informacije na webu, iskoristite potencijal interneta kao najvećeg tržišta na svijetu!

Već imate web stranice?

Možete li sami upravljati svojim web stranicama? Možete li brzo i jeftino dodavati nove web stranice i mijenjati postojeće? Jesu li Vaše web stranice optimizirane za tražilice? Imate li mogućnost dvosmjerne komunikacije s posjetiteljima Vaših web stranica? Pratite li statistike posjećenosti? Možete li ponuditi potupnu uslugu online? Mogu li posjetitelji Vaših web stranica kupiti Vaše proizvode online? Ako je većina odgovora na ova pitanja negativna, vrijeme je da razmislite o korisnosti Vaših web stranica. Implementacijom web portala svi odgovori na ova kao i mnoga druga pitanja vezana uz online poslovanje bit će pozitivni!

Prednosti CMS web stranica

 • Online izrada i uređivanje web sadržaja u WYSIWYG pregledniku.
 • Nije potrebno posebno tehničko znanje za izradu web stranica, dovoljno je osnovno poznavanje interneta i uređivanja teksta na računalu.
 • Jednostavno upravljanje multimedijalnim sadržajem (fotografije, audio, video, flash i sličan sadržaj).
 • Sadržaj se automatski optimizira za indeksiranje od strane tražilica (web crawlera).
 • Sadržaj CMS web stranica je SEO firendly. Uz kvalitetan i dobro strukturiran sadržaj, vaše web stranice postići će visoke pozicije u rezultatima pretraživanja na Google, Yahoo, Live, Altavista i drugim tražilicama.
 • Web dizajn i sadržaj CMS stranica odvojeni su na način da je sadržaj pohranjen u bazu podataka, a web dizajn u standardne CSS i HTML datoteke. Na ovaj način možete mijenjati dizajn vaših web stranica neovisno o sadržaju.
 • Nije potrebna nabava niti instaliranje dodatnog softvera za izradu web stranica. Dovoljan je web preglednik, npr. Firefox ili Internet Explorer.
 • Web stranice možete uređivati s bilo kojeg računala povezanog na internet ma gdje se nalazili. To može biti i vaše prijenosno računalo, ručno računalo ili SmartPhone.
 • Web portal, uz standardne CMS funkcionalnosti za upravljanje web sadržajem, sadrži i napredne funkcionalnosti za upravljanje informacijama i poslovnim procesima.
  Portal  je više od CMS-a, portal omogućuje pružanje i konzumiranje usluga, složeniju interakciju između pružatelja usluge i korisnika kao i potpuno obavljanje poslovnih procesa putem interneta.
 • Uz minimalna ulaganja dobivate kvalitetnu i profesionalnu prisutnost na internetu nužnu za uspješno online poslovanje. Portal je zasnovan na najnovijim svjetskim standardima za izradu weba što Vam jamči kvalitetu i sigurnost, dobro pozicioniranje na tražilicama (Google, Yahoo, MSN, Altavista...), jednostavnost upravljanja sadržajem i potpunu kontrolu nad vlastitim portalom, dvosmjernu komunikaciju s posjetiteljima portala, mogućnost online prodaje proizvoda i usluga, automatizaciju i nadzor poslovnih procesa te čitav niz drugih pogodnosti. Odlučite se za implementaciju web portala i dobit ćete višestruku vrijednost za uloženi novac! Kliknite ovdje i saznajte više o razlozima za izradu web portala.

Izrada CMS web stranica

Postupak izrade web stranica

Pokretanje vlastitih CMS stranica na internetu jednostavno je i zahtjeva svega nekoliko radnji. Sva tehnička pitanja obavljaju naši zaposlenici. Postupak izrade web stranica možemo podijeliti u nekoliko koraka:

 • Registracija domene (web adrese). Ukoliko još nemate web stranice niti registriranu domenu, bit će potreban izbor imena i registracija domene.
  Standardne hrvatske (.hr) domene su besplatne i daju se pravnim osobama na ime tvrtke ili organizacije koje je upisano u sudski registar.
  Registraciju domene za vas će obaviti naši referenti.
 • Web dizajn, odnosno izrada vizualnog predloška web stranica. Ukoliko imate elemente korporativnog dizajna, dostavljate ih našim web dizajnerima kako bi izradili predloške za web stranice.
 • Web hosting. Smještaj web stranica na web poslužitelju. Ova usluga ugovara se na rok od godine dana te se svake godine obnavlja. Considero CMS hosting je usluga smještaja CMS stranica na našim poslužiteljima. Umjesto običnog web hostinga dobivate CMS web stranice. Sav tehnički posao s web aplikacijom i bazom podataka obavljaju naši stručnjaci.
 • Postavljanje strukture web stranica i uređivanje sadržaja. Korisnici nam dostave ugovorenu količinu sadržaja za postavljanje na web stranice. Naši web administratori postavljaju inicijalni sadržaj web stranica.
  Ovdje već možete i sami sudjelovati u kreiranju vlastitih web stranica.

Koliko traje izrada CMS stranica?

Izrada web stranica na CMS platformi traje ovisno o zahtjevnosti dizajna i količini i vrsti sadržaja web stranica. Za izradu web stranica iz osnovnog ProtonCMS paketa u prosjeku je potrebno 10 - 15 dana, uz uvjet da je sav web sadržaj pripremljen i strukturiran.

Trajanje izrade uvelike ovisi i o ugrađenim funkcionalnostima vaših web stranica. To se odnosi na izradu i implementaciju dodatnih modula, raznih online obrazaca i lista, vlastitog bloga, foruma ili videogalerije.

Cijena izrade CMS web stranica

Cijene izrade CMS stranica ovise o vašim potrebama i zahtjevima. Možete izabrati između 3 ProtonCMS paketa izrade web stranica ili prilagođeno rješenje s naprednim funkcionalnostima (forum blog, web shop i sl.).

Pogledajte cijene izrade CMS web stranica...

Copyright © Considero 2005 - 2019